Bygning og renovering af sommerhus

Har du købt en grund til nyt sommerhus, eller skal renovere dit sommerhus, så tag os med på råd, så vi sammen kan finde den bedste løsning for Jer.

Skal vi bygge dit drømme sommerhus?

Bygning af sommerhuse er et af vores ekspertise områder, fordi vi finder det særligt interessant at følge udviklingen i byggeriet fra bund til det færdige hus står klart. Vi kan som professionelle håndværkere vejlede dig i design, kvalitet, placering, lysindfald og alt hvad der ellers skal tages i betragtning i forbindelse med bygning af sommerhuse, herunder også forskellige love. Vores kendetegn er træhuse bygget i bedste kvalitet i den stil, som du ønsker. Er du til den klassiske, minimalistiske eller eksklusive stil, til et enkeltplans hus eller et hus bygget i flere og forskudte niveauer, så hold dig ikke tilbage fra at tage en snak med os.

Vi anvender miljørigtige materialer og opfører også lavenergihuse, både af hensyn til miljøet og vores fremtid, samt din energiregning. Desuden isolerer vi, så du har mulighed for at opholde dig i dit sommerhus året rundt og på denne måde få maksimal glæde af dit sommerhus.

Eftersom vi er tømrere og elsker træ, anbefaler vi sommerhuse bygget i træ, både udvendigt og indvendigt, med tilhørende træterrasse, idet vi mener at træ tilføjer ekstra hygge og sommerhusstemning.

Vi er alle uddannede tømrere, som kun samarbejder med håndværkere, der lever op til samme standard som os selv. Derfor kan du altid føle dig i trygge hænder med os som din håndværker.

Vi ser frem til at høre fra dig, give dig et uforpligtende tilbud og få fyldt kalenderen med spændende sommerhusprojekter.

Vil du i kontakt med os?

Vil du kontaktes af os, så skriv dit navn, mail og/eller telefonnummer i formularen til højre, så kontakter vi dig hurtigst muligt.