Hegn og Plankeværk

Trænger du til et hegn eller plankeværk? Fogel’s tilbyder løsningen som passer til dine behov.

Hegn og plankeværk

Trænger du til et nyt hegn eller plankeværk?
Hos Fogel’s udfører og opsætter vi dit nye hegn eller plankeværk.

Vi er altid klar til at hjælpe dig med udførelse og opsætning af hegn eller plankeværk. Uanset højde eller længde, du ønsker dit nye hegn eller plankeværk skal være, så kan vi med vores mange års erfaring løse opgaven med fokus på dine behov og ønsker.

Vi udfører og opsætter dit nye hegn eller plankeværk, om det er dine egne idéer eller om du ønsker vores idéer til, hvordan dit nye hegn eller plankeværk skal se ud. Vi samarbejder med dig, fra start til slut, om det endelige udseende på hegnet eller plankeværket.

Vi har mange års erfaring inden for området. Derfor er dine behov og ønsker altid i fokus hos os, og derfor følger vi altid vores projekter til enden – fra start til færdigt opsat hegn eller plankeværk. Hvor meget rådgivning du vil have af os, er op til dig. Hvis du selv har planen for hvor stort og hvor henne dit hegn eller plankeværk skal opsættes er det fint. Vi rådgiver dig også gerne.
Det er dog op til dig om vi kun skal opsætte dit nye hegn eller plankeværk eller om vi skal stå for udførelse samt hele projektet fra start til slut.

Vil du i kontakt med os?

Vil du kontaktes af os, så skriv dit navn, mail og/eller telefonnummer i formularen til højre, så kontakter vi dig hurtigst muligt.