Skure

Trænger du til et nyt skur? Vi vil gerne hjælpe dig med, at du kan få netop det skur, som passer til din grund og dine behov. Fogel’s tilbyder dig løsningen som passer til dine behov.

Skure

Hos Fogel’s mener vi ikke, at et skur behøver at være forfaldent og gammelt.

Fogel’s er et tømrerfirma kendetegnet for solidt håndværk, kompetent rådgivning og kvalitetsbevidst udførsel. Det gælder selvfølgelig også, når du kontakter os med et ønske om at få bygget et skur.

Vi tilbyder at bygge dit nye skur, om det er dit eget design eller referencebyggeri fra tidligere projekter. Vi vil gerne hjælpe dig med, at du kan få netop det skur, som passer til din grund og dine behov. Har du en mindre grund, kan du måske nøjes med et mindre skur, mens du på en stor grund har brug for et større skur. Vi leverer tømrerarbejde til alle dine behov. Og vi er med dig i hele processen – lige fra den indledende rådgivning til aflevering af projektet.

Vi kan levere skræddersyede løsninger, hvor holdbarhed og sikkerhed er i top. Med Fogel’s som din fagmand, er du sikret robust og kvalitetssikkert håndværk.

Vi tilbyder at bygge det skur som opfylder alle dine behov. Vi vil i samarbejde med dig finde og bygge perfekte skur, hvor du kan få plads til det meste. Vi hjælper dig fra start til at dit skur står færdigbygget.

Eksempler på typer af skure:

  • Haveskur
  • Redskabsskur
  • Cykelskur
  • Cykeloverdækning
  • Skur i forbindelse med carporten

 

Vil du i kontakt med os?

Vil du kontaktes af os, så skriv dit navn, mail og/eller telefonnummer i formularen til højre, så kontakter vi dig hurtigst muligt.